Piç kurusu nedir?



Kelime piç meşru, yanlış, aşağılık, rezil, düşük eşanlamlı olarak kullanılır . Bu nedenle, çalışılan kelime farklı bağlamlarda kullanılabilir. Piç, kökenini ya da doğasını bozan , yani, orijinal özelliklerinden uzaklaşan, Seo hizmeti   bitkilerin piç saflığı gibi bir şeye başvurmak için kullanılır .


As için hayvanlar dünyasıyla terimi köpek piç , serbestçe yeniden Bu köpekleri tanımlar nedeniyle, karışım neden bunların soyları kesin özelliklere sahip bir köpek yol açan iki farklı ırkların birliğinden doğar kesiştiği ekonomik değere katkılarının düşüşün nedeni olarak, safkan olmayan bir hayvana yol açmaktadır yarışları.

Ayrıca, hayvan dünyasında, orada olan piç yılan Colubridae ailesinin pullu sürüngen parçasıdır ve ulaşabilir kadar bir yılan avlarını ısırıkları böcekler, kertenkele öldürmek, 240 cm zehirli olan edilir küçük memeliler Kurumsal Seo  ve diğer kemirgenler, ancak insana herhangi bir zararı yoktur.

Bastard mektubu , el yazısı ile benzerlik gösteren, çok tanımlanmış eğri ve yuvarlanmış bir sağa eğilmiş bir harf olmasıyla karakterize edilir. Piç mektup, onbeşinci yüzyılda Floransa, İtalya'da doğdu ve daha sonra Almanya, İspanya, Fransa'ya geldi. Baskı basınının görünümünde daha çok ihtişamı alıyorum çünkü en çok kullanılan tipografik karakterler.

Piç mum , daha önce gemi ve galerilerde kullanıldı. Sıradan olandan çok daha güçlü bir mumdu ve banka sayısıyla daha büyük gösterildi. Genellikle, bu yelkenlerde Galeras Filosu Genel ve İkinci Cabo veya Cuatralbo, sırasıyla başladı.

İngilizceye tercüme edilen kelime " piç " dir.

Uygunsuz oğlan ya da piç
terimi piç otomatik bir sıfat olan gayrimeşru çocuğu ile ilişkili evlilik, bilinen veya bilinmeyen babanın doğan çocuğu başvurmak için derogatorily uygulanır .

Eskiden piçler meşru çocuklarla aynı haklara yoktu, bu, onlar mahkum ve köle olarak satılan ve Justinyen kanunları gıda reddetti edildi devralmaz farklı kültürlerde ve hatta İncil'de görülebilir . Diğer kültürlerde, piçler karşı eylemler diğerleri arasında İspanya, Fransa, ülkelerinde olduğu gibi, o kadar vahşice değildi miras hakkına sahipti ve malikaneler onların çalışmaları için ödemek için gerekli oldu.

Şu anda, kamusal ve kötümser gerçekler tarafından, bir kralın her piç çocuğunun, kendi ülkelerinin Anayasasında öngörüldüğü gibi, meşru çocukları dışında soyluların ayrıcalıklarından yararlanmadığı yönünde Seo uzmanı  değişiklikler yapmak mümkün olmuştur.

İncil'deki piç
İfade piç Eski Ahit'te ve Yeni Antlaşma'da farklı pasajlarda gözlemlenir . Yaratılış kitabında Sarah, İbrahim'e şöyle dedi: "Bu hizmetkarı ve oğlunu kovun; Bu hizmetkârın oğlu için İshak ile birlikte oğlumla miras kalmamalı, "Kitabın Kitabı 23: 2'de:" Bir piç, Rab'bin cemaatine girmeyecektir; Gilead ve eşi büyük oğulları: hatta onuncu nesil "2 11 Hakimler kitabında" Yehova'nın cemaat girer ve diyerek onlar Gilatlı Yiftah dışarı itme , Sen bizim babamız içinde miras etmeyeceksin 'ın çünkü sen, evin başka bir kadının oğlu.

Yeni Ahit'te, İbraniler 12: 8'in kitabında "Ama cezasız kalıyorsanız, hepiniz hepiniz bir araya geldiyseniz, o zaman piçsiniz ve oğul değilsiniz."

Yukarıdakiler ile ilgili olarak, insanın tümünün, İncil'de ifade edildiği gibi, Tanrı'nın çocukları olduğunu göz önünde bulundurması gerekir: "Adına inananlar, ona Tanrı'nın çocuğu olma gücünü verdiler."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Backdraft nedir?

Gaijin nedir?