Komutada bulundurma ile geleneksel İngiliz ev Preston pazarına vurur



Preston Lider hafta Haftanın 3 evi 2 Kelley G
Preston'daki 2 Kelley Grove'da inanılmaz bir dönem piyasada.
Thornbury sınırına yakın bir NADİR buluntu, bu komuta klasiği, iki katlı evi ısıtan dönem tarzı zarafet ve bitirmelere sahiptir.
Preston'daki 2 Kelley Grove'daki kırmızı tuğla ev, 1935'te inşa edilmiş ve geleneksel bir yer arayan ailelere hitap Seo hizmeti  zamansız özelliklere sahiptir.
Şimdi 25 yıldır ilk defa piyasaya çıkmış, 2,1 milyon dolarlık bir fiyata sahip.
2 Kelley Grove, Preston'daki seçkin cephe
Preston Lider hafta Haftanın 3 evi 2 Kelley G
Beyaz çerçeveli Gürcü pencereleri evin arka bahçesinde etkileyici bir site oluşturuyor.
Güçlü bir ilk izlenim yaratan dönem tarzı Preston şehir evi
Run-down Preston ev piyasası 1 milyon dolara ulaştı
Eğimli çatılı bir çatı, beyaz çerçeveli Gürcü pencereleri ve yükselen 10 ft tavanlar, geleneksel İngiliz mimari tasarımında bir fark noktası katarak, evin geri kalanının üzerinde durmasını sağlıyor.
Mor Tuğla ajanı Troy Constantine, evin yerel bir dönüm noktası olduğunu söyledi, sadece birkaç dakika uzakta Gilbert Rd.
“Evin, bugün üst kattaki pencereden okunabilen dergi baskı plakalarından yapılmış esnaf bakır giriş kanopi gibi özel özellikleri var” dedi.
Rezidansta açık hava verandası.
Evin resmi yaşam alanı içinde sıcak bir şömine.
Bu klasik esintileri çevreleyen çağdaş özellikler, modern bir mutfak ve cilalanmış ahşap döşeme tahtaları da dahil olmak üzere zamanla evin içine yerleştirilmiştir.
Evin ilk katı neredeyse tamamen açık planlıdır. Giriş koridorunda yürürken, sıcak bir açık şömineye sahip resmi bir salon, peyzajlı arka bahçeye bakan daha rahat bir alana bağlanmaktadır.
Bu mutfakta ahşap mutfak da yer almaktadır. Yemek pişirmek için Miele ve Smeg aletleri mevcuttur. Mutfağın arkasında bir çamaşır da bir kiler kiler olarak monte edilebilir.
Ahşap döşeme tahtaları Kurumsal Seo   çağdaş bir his katar.
Modern ev aletleri içeren bir ahşap mutfak.
Peyzajlı çevrede evinin en önemli özelliği bulunur. Fransız kapılar sayesinde, kumtaşı döşeli bir veranda, bakımlı çimlerle başlamaktadır. Evin yan tarafındaki kuzeye bakan bir avlu, Japon akçaağaç ağaçları, kamelya bitkileri ve bir su özelliği ile doldurulmuştur. Ön bahçe ve otomatik sulama sistemi kurulmuş bir sebze bahçesi de evin yeşil karakterini arttırıyor.
Preston Lider hafta Haftanın 3 evi 2 Kelley G
Evin kuzeye bakan avlusu.
Üç büyük, sivri yatak odası, evin üst katına çıkıp, manikürlü arka bahçeye akıllıca bir pencere kutusu yerleştirerek. Spa küvetli iyi donanımlı bir aile banyosu tüm yatak odalarında Seo uzmanı  .
Ev, dördüncü bir yatak odası için belediye onayını aldı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piç kurusu nedir?

Bir Backdraft nedir?

Gaijin nedir?