Komşu nedir:



Bir komşu  , belirli bir yerde ya da başka insanlara ya da yerlere yakın bir yerde yaşayan bir kişidir. Bu şekilde, komşular aynı kasabada, aynı sokakta, mahallede veya binada yaşayan insanlar olarak düşünülebilir: "José başka bir binaya taşındı ve şimdi Marta'nın bir komşusu." kelime, bu anlamda, Seo hizmeti  geliyor Vicinus sırayla türetilmiştir, Vicus 'mahalle', 'yer' anlamına gelen.


Be bir sakini bir yerdeki bu yaşayan veya bir şehirde kendi evini olan kişi, olmaya hak kümesi keyfini anlamına gelir, yasal bir durumdur bir o yerin sakini, ama buna karşılık da bir dizi tabidir Vergilerin ödenmesi, belediyenin getirdiği yönetmeliklerin gözlemlenmesi gibi yükümlülükler, başka şeylerin yanı sıra. Bu anlamda, bunlar eş komşu arasında sakini , ikamet , ikamet veya sakini .

Öte yandan, bir grup komşular komşu toplulukların ihtiyaç ve çıkarlarına katılmak ve yönetmek için idari birimler etrafında toplandıklarında, bunlar dernekler veya mahalle dernekleri olarak bilinir.

Gelen eski rejimin , içinde İspanya gibi bir komşu tayin edilmiş nüfus birimini vergi amaçlı sayimlanni yapmak için kullanıldı. Bu anlamda bir komşu bir aile birimiydi ve her aile birimi için genellikle dört veya beş kişi sayıldı.

Ayrıca komşular , birbirine nispeten yakın olan şeyler veya nesnelerdir : "Ana odaya komşu, bir banyo var". Benzer olarak, coğrafi yakınlık iki yerde bir mahallede olduğu anlamına gelir: "Meksika'nın Seo uzmanı ülkeleri Amerika Birleşik Devletleri, Belize ve Guatemala'dır." Bu anlamda komşu, bitişik, bitişik, yakın ya da yakın anlamına gelebilen bir sıfattır.

Öte yandan komşu, benzer, benzer ya da başka bir şeye benzeyen şeye de itiraz edebilir : “Siyasi müttefikler, çünkü onların çıkarları komşudur”.

In İngilizce , kelime komşu olarak tercüme edilebilir komşusu yakın yaşayan kişi' anlamına gelir, isim. " o kadar komşu gelince Ayrıca sakini veya ikamet Bir yerin, o kadar tercüme edilebilir ikamet . Diğer Kurumsal Seo   yandan, yakın veya bitişik olan bir şeye atıfta bulunmak için sıfat olarak kullanılırsa , bitişik , yakın , yakın veya nerby olarak çevrilebilir . Son olarak, sıfat komşusu benzerlik duygusuyla kullanıldığında, benzer şekilde tercüme edilebilir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piç kurusu nedir?

Bir Backdraft nedir?

Gaijin nedir?